lillebaelt 2
 
Tag på fisketur med skipper Henrik Holleufer og M/S-Neptun, med afgang fra Skærbæk havn. Vi sejler dagligt med gruppe og enkeltpersoner hele året. Der fiskes efter torsk, sild og fladfisk.
 
lillebaelt 03
 
På Lillebælt fanger vi sjældent torsk over 10 kg, men til gengæld ofte mange fra mindstemålet (38 cm) til 8 kg. 
I månederne februar, marts og april trækker torskene ind for at gyde, og der er der gode chancer for at gøre en fangst af store torsk. Bådrekorden på Lillebælt er en 17 kg torsk. Resten af året står torsken tit mere spredt, der er her bedst at fiske med pirke fra ca. 80-150 g, eller fiskeri med levende agn så som sandorm, sandigler.
 
lillebaelt 1
 
Fiskeriet efter fladfisk er bedst fra august til december, der er der mulighed for en god fangst af rødspætter, skrubber og isinger. Fiskeriet foregår med sandorm, sandigler. Bådrekord på Lillebælt er en 3,1 kg (65 cm) rødspætte.
 
silde fiskeri
 
Silde fiskeriet er allerbedst fra oktober til februar. Sildene samles i store stimer ved kraftig gående strømforhold. Ved at montere et sildeforfang med en let blank pirk 50-100 g, er der mulighed for at fange fine torsk eller havørreder, som jager i stimerne.